Konkursi/fondovi

naslov4

Pregledajte najaktuelnije konkurse i fondove.

Istorijat RCR Banat
Pretraga linkova
Tekst pretrage:

Poziv za pružaoce usluga u oblasti obrazovanja odraslih

U okviru projekta, čiji je nosilac Regionalni centar za društveno-ekonomski razvoj-Banat, finasiranog od strane IPA Programa Evropske Unije „Socijalno-ekonomski razvoj Dunavske regije u Srbiji“ i Austrijske razvojne agencije, pod nazivom “Obrazovanjem do lakšeg zapošljavanja”(„Education to Easier Employment – E3")-REF. NO: 6526-00/2011/GRANT30, pozivaju se zainteresovani pružaoci usluga u oblasti obrazovanja odraslih da dostave svoje prijave.

Rezultat ove inicijative je da prema međunarodnim standardima, proceni i selektuje pružaoce usluga u oblasti obrazovanja odraslih, a za podršku poslovanju Regionalnom edukativnom centru Banat u Zrenjaninu (u daljem tekstu REC Banat), uspostavljenom u okviru projekta “Obrazovanjem do lakšeg zapošljavanja”.

Poziv je otvoren za sve pružaoce usluga u oblasti obrazovanja odraslih (kompanije, treneri, javne obrazovne institucije, nevladine organizacije…). Zainteresovani pružaoci usluga treba da imaju najmanje tri godine profesionalnog iskustva, relevantne kvalifikacije, i potrebu za kontinuiranim profesionalnim razvojem.

Svi koji uspešno prođu proces selekcije biće upisani u registar REC Banat kao autorizovani pružaoci usluga obrazovanja odraslih i promovisani na internet adresi.

Prijave se podnose na adresu: Regionalni centar za društveno-ekonomski razvoj – Banat, Čarnojevićeva 1, 23000 Zrenjanin, sa naznakom “Poziv za pružaoce usluga u oblasti obrazovanja odraslih” Obrazac za prijavljivanje, možete preuzeti OVDE. Rok za prijavu je 15. mart 2014. god.