B2B sastanci na LEAP Summit u Zagrebu

U okviru međunarodne konferencije LEAP Summit koja se održava u Zagrebu, Evropska mreža preduzetništva Hrvatske, u partnerstvu sa Razvojnom agencijom Srbije (RAS), 26. marta ove godine organizuje B2B susrete za inovativna preduzeća, preduzetnike i Startup-ove. Događaj je prvenstveno namenjen inovativnim preduzećima, startup-ovima, freelancerima, investitorima, udruženjima, studentima, univerzitetima i istraživačkim institucijama, kao i svima onima koji žele uspostaviti međunarodnu poslovnu saradnju i istražiti nova tržišta.

LEAP Summit je konferencija koja svake godine okuplja preko 3,500 učesnika iz Hrvatske i 40+ zemalja (uglavnom EU zemlje). Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanim sa preduzetništvom, EU, digitalnim tehnologijama, održivim razvojem, razvojem karijere…

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom hrvatskog predsedanja Većem Evrope, od 26. do 27. marta u CineStaru, u Branimir mingle mall-u, dok će se B2B susreti održati 26. marta u prostorijama Hrvatske gospodarske komore (ulica Draškovićeva 45).

Učestvovanje na konferenciji i B2B susretima je besplatno, a svoje učešće možete prijaviti na internet stranicama Summit-a https://leapsummit.com/

Ukoliko želite učestvovati na B2B sastancima, prijavu kao i spisak učesnika možete pronaći na sledećem linku: https://international-b2b-leap-summit-2020.b2match.io/

Mimo toga, dva dana pre samog Summita, 24. i 25. marta biće organizovan preSummit, specijalni događaj sa mnoštvom radionica, hackatona, pitch-eva i drugih aktivnosti.

Što možete očekivati od LEAP Summita 2020?

  • Više od 60 zanimljivih i inspirativnih predavača iz različitih industrija
  • Hiljade učesnika iz više od 40 zemalja sveta
  • Paralelni program na 5 pozornica tako da uvek možete naći neku zanimljivu temu za sebe
  • Prilike za networking, širenje poslovanja i upoznavanje ljudi koji slično razmišljaju     

Paralelni programi (stage-ovi):

  • LEAP Stage (multidisciplinarne teme),
  • EUandME stage (Evropska unija),
  • Digital Stage (digitalne tehnologije), 
  • Entrepreneurship Stage (startup i preduzetništvo), 
  • Green Stage (zelene tehnologije, održivi razvoj i ekologija)
  • Impact Stage (projekti i ulaganja sa socijalnim učinkom)

Konferencija se održava na engleskom jeziku.

Pogledajte atmosferu sa prošlogodišnjeg Summita:

Za više informacija možete kontaktirati:
Irena Spahić,  ispahic@hgk.hr, +385 1  4561639
Lada Benzon Kršnjavi, lbkrsnjavi@hamagbicro.hr,  +385 1 4891856

Podelite stranicu sa Vašim poznanicima

RAZVOJ PRIVREDE

Regionalni centar za društveno ekonomski razvoj – Banat pruža brojne usluge koje za cilj imaju unapređenje privrede u Banatu. Ove usluge se kreću od sprovođenja nacionalnih i pokrajinskih razvojnih programa do implementacije projekata koji su finansirani od stranih donatora, najčešće Evropske Unije. Centar u svom odeljenju za razvoj privrede istovremeno razvija i sprovodi i sopstvene usluge, u skladu sa svojom poslovnom politikom i identifikovanim tržišnim kretanjima. Usluge u ponudi Centra su fokusirane, ali ne i ograničene na sektor mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetništva.

Zahvaljujući rezultatima, specifičnoj ponudi usluga i ulozi u razvojnim programima, može se reći da Centar ima pozitivnu reputaciju među korisnicima, osnivačima i regionalnim partnerima i ključnim institucijama koje se bave razvojem AP Vojvodine i Republike Srbije.

Zahvaljujući saradnji sa evropskim programima i uspešnoj implementaciji projekata, Centru je odato i priznanje za dostignuće (eng.”Seal of Achievement”) od strane Evropske Agencije za Rekonstrukciju (EAR).

Centar je posvećen daljem unapređenju kvaliteta života u Banatu, i u toj svojoj misiji, ulaže veliki napor u korišćenju organizacione i finansijske podrške evropskih fondova.

RCR Banat ima za cilj promociju ekonomskih promena afirmišući ulogu sektora malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u regionalnom ekonomskom razvoju. Neke od aktivnosti kojima se želi dostići ovaj cilj su: