RCR Banat On-Line platforma

Poštovani,
U želji da Vam izađemo u susret i omogućimo pohađanje obuka, a shodno novonastaloj situaciji u sa korona virusom, ovom prilikom Vas obaveštavamo da će Regionalni centar za društveno – ekonomski razvoj – Banat organizovati online obuke i to:
  • Obuka za početnike u poslovanju
  • Elektronsko poslovanje i informacione tehnologije u poslovanju.
Obuke će se odvijati online putem aplikacije Zoom kao virtuelna radionica, gde će svaki učesnik imati priliku da u potpunosti prati tok obuke i imati mogućnost da postavlja pitanja Obuka će trajati po sesijama u trajanju od po 40 minuta ( 30 min predavanje, 10 min pitanja i odgovori). Učešće na obukama je potpuno besplatno, a nakon završetka, svaki polaznik dobija sertifikat o završenoj obuci ( koji će biti dodeljeni kada se stabilizuje trenutna situacija ). Prijavu za učešće na obuci možete slati na e-mail: privreda@rcrbanat.rs. Kada je reč o samoj tehnici, neophodna je instalacija aplikacije Zoom, uz naravno korišćenje računara i zvučnika. Za prisustvovanje on line obukama dovoljno je samo da instalirate klijent Zoom aplikacije koji možete preuzeti na sledećim adresama (Registracija za preuzimanje klijent aplikacije nije neophodna):
Nakon prijave od nas ćete dobiti poziv za prisustvovanje obuci sa linkom preko kojeg se možete priključiti obuci u terminu koji je predviđen za obuku. Od tehničkih preduslova za praćenje obuke potrebno je da imate uređaj (računar, android telefon ili IOS uređaj) sa pristupom internetu i zvučnike. Kurs možete pratiti i bez kamere ili mikrofona, ali za potpunu interakciju na kursu poželjno je da imate mikrofon. Zbog velikog protoka podataka poželjno je da imate stabilnu internet konekciju i ukoliko obuke pratite sa telefona preporučujemo da koristite WiFi mrežu da biste izbegli dodatne troškove.
O samim terminima obuke i linkovima za prisustvo sesijama obuke bićete obavešteni elektronskim putem nakon prijave za željenu obuku putem e-maila ili popunjavanjem forme ispod ovog teksta.

Prijava za obuku

Close Menu

RAZVOJ PRIVREDE

Regionalni centar za društveno ekonomski razvoj – Banat pruža brojne usluge koje za cilj imaju unapređenje privrede u Banatu. Ove usluge se kreću od sprovođenja nacionalnih i pokrajinskih razvojnih programa do implementacije projekata koji su finansirani od stranih donatora, najčešće Evropske Unije. Centar u svom odeljenju za razvoj privrede istovremeno razvija i sprovodi i sopstvene usluge, u skladu sa svojom poslovnom politikom i identifikovanim tržišnim kretanjima. Usluge u ponudi Centra su fokusirane, ali ne i ograničene na sektor mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetništva.

Zahvaljujući rezultatima, specifičnoj ponudi usluga i ulozi u razvojnim programima, može se reći da Centar ima pozitivnu reputaciju među korisnicima, osnivačima i regionalnim partnerima i ključnim institucijama koje se bave razvojem AP Vojvodine i Republike Srbije.

Zahvaljujući saradnji sa evropskim programima i uspešnoj implementaciji projekata, Centru je odato i priznanje za dostignuće (eng.”Seal of Achievement”) od strane Evropske Agencije za Rekonstrukciju (EAR).

Centar je posvećen daljem unapređenju kvaliteta života u Banatu, i u toj svojoj misiji, ulaže veliki napor u korišćenju organizacione i finansijske podrške evropskih fondova.

RCR Banat ima za cilj promociju ekonomskih promena afirmišući ulogu sektora malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u regionalnom ekonomskom razvoju. Neke od aktivnosti kojima se želi dostići ovaj cilj su: