Company Wall Business dodelio je sertifikat A+ bonitne ocene RCR Banat-u

Company Wall Business uručio je priznanje i seritikat Regionalnom centru za društveno-ekonomski razvoj – Banat kojim je dodeljena A+ bonitna ocena, koja spada i među najviše bonitne ocene kojima se može oceniti i nagraditi poslovanje neke firme. Bonitna odnosno finansijska ocena je detaljan pregled poslovanja određene firme ili samostalnog preduzeća koji se temelji na analizi poslovanja u prethodnoj godini.

Firmama koje najbolje posluju dodeljuje se sertifikat bonitne izvrsnosti što znači da takvi poslovni subjekti posluju uspešno i uživaju poverenje u poslovnom svetu.

Ovakav sertifikat potvrđuje visoku poziciju koju poslovni subjekt ima i daje dodatni kredibilitet kod poslovnih partnera, kao što je i odraz veoma uspešnog poslovanja firme.


Podelite stranicu sa Vašim poznanicima

RAZVOJ PRIVREDE

Regionalni centar za društveno ekonomski razvoj – Banat pruža brojne usluge koje za cilj imaju unapređenje privrede u Banatu. Ove usluge se kreću od sprovođenja nacionalnih i pokrajinskih razvojnih programa do implementacije projekata koji su finansirani od stranih donatora, najčešće Evropske Unije. Centar u svom odeljenju za razvoj privrede istovremeno razvija i sprovodi i sopstvene usluge, u skladu sa svojom poslovnom politikom i identifikovanim tržišnim kretanjima. Usluge u ponudi Centra su fokusirane, ali ne i ograničene na sektor mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetništva.

Zahvaljujući rezultatima, specifičnoj ponudi usluga i ulozi u razvojnim programima, može se reći da Centar ima pozitivnu reputaciju među korisnicima, osnivačima i regionalnim partnerima i ključnim institucijama koje se bave razvojem AP Vojvodine i Republike Srbije.

Zahvaljujući saradnji sa evropskim programima i uspešnoj implementaciji projekata, Centru je odato i priznanje za dostignuće (eng.”Seal of Achievement”) od strane Evropske Agencije za Rekonstrukciju (EAR).

Centar je posvećen daljem unapređenju kvaliteta života u Banatu, i u toj svojoj misiji, ulaže veliki napor u korišćenju organizacione i finansijske podrške evropskih fondova.

RCR Banat ima za cilj promociju ekonomskih promena afirmišući ulogu sektora malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u regionalnom ekonomskom razvoju. Neke od aktivnosti kojima se želi dostići ovaj cilj su: