Company Wall Business dodelio je sertifikat A+ bonitne ocene RCR Banat-u

Company Wall Business uručio je priznanje i seritikat Regionalnom centru za društveno-ekonomski razvoj – Banat kojim je dodeljena A+ bonitna ocena, koja spada i među najviše bonitne ocene kojima se može oceniti i nagraditi poslovanje neke firme. Bonitna odnosno finansijska ocena je detaljan pregled poslovanja određene firme ili samostalnog preduzeća koji se temelji na analizi poslovanja u prethodnoj godini.

Firmama koje najbolje posluju dodeljuje se sertifikat bonitne izvrsnosti što znači da takvi poslovni subjekti posluju uspešno i uživaju poverenje u poslovnom svetu.

Ovakav sertifikat potvrđuje visoku poziciju koju poslovni subjekt ima i daje dodatni kredibilitet kod poslovnih partnera, kao što je i odraz veoma uspešnog poslovanja firme.


Podelite stranicu sa Vašim poznanicima

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Close Menu

RAZVOJ PRIVREDE

Regionalni centar za društveno ekonomski razvoj – Banat pruža brojne usluge koje za cilj imaju unapređenje privrede u Banatu. Ove usluge se kreću od sprovođenja nacionalnih i pokrajinskih razvojnih programa do implementacije projekata koji su finansirani od stranih donatora, najčešće Evropske Unije. Centar u svom odeljenju za razvoj privrede istovremeno razvija i sprovodi i sopstvene usluge, u skladu sa svojom poslovnom politikom i identifikovanim tržišnim kretanjima. Usluge u ponudi Centra su fokusirane, ali ne i ograničene na sektor mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetništva.

Zahvaljujući rezultatima, specifičnoj ponudi usluga i ulozi u razvojnim programima, može se reći da Centar ima pozitivnu reputaciju među korisnicima, osnivačima i regionalnim partnerima i ključnim institucijama koje se bave razvojem AP Vojvodine i Republike Srbije.

Zahvaljujući saradnji sa evropskim programima i uspešnoj implementaciji projekata, Centru je odato i priznanje za dostignuće (eng.”Seal of Achievement”) od strane Evropske Agencije za Rekonstrukciju (EAR).

Centar je posvećen daljem unapređenju kvaliteta života u Banatu, i u toj svojoj misiji, ulaže veliki napor u korišćenju organizacione i finansijske podrške evropskih fondova.

RCR Banat ima za cilj promociju ekonomskih promena afirmišući ulogu sektora malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u regionalnom ekonomskom razvoju. Neke od aktivnosti kojima se želi dostići ovaj cilj su: