Poziv na promociju projekta „DM INKUBATOR“

Poštovani,
Ovim putem vas pozivamo da prisustvujete promociji projekta „dm inkubator” koja će se održati u ponedeljak 22.10.2018. godine sa početkom u 11 časova u Sali Gradske uprave Grada Zrenjanina, Trg slobode 10.
Projekat „dm inkubator” ima za cilj razvoj domaće proizvodnje i konkurentnosti domaćih proizvoda na tržištu Srbije. Kompanija dm drogerie markt doo pokrenula je projekat uz podršku Razvojne agencije Srbije (RAS), USAID Projekat za konkurentnu privredu i Nacionalnog udruženja za razvoj organske proizvodnje Serbia Organica.
Projekat će srpskim proizvođačima pružiti mogućnost da svoj proizvod razvijaju, a potom i plasiraju kroz lanac dm prodavnica. Mogućnost učešća u projektu imaju proizvođači iz segmenta hrane, dodatka prehrani ili kozmetike, odnosno proizvoda za negu i lepotu, čiji su proizvodi poreklom iz Srbije i koji do sada nisu uvršteni u ponudu niti jednog trgovinskog i HORECA objekta koji posluje u Srbiji. Izabrani proizvođači će svoje proizvode na najbolji način predstaviti na domaćem i evropskim tržištima.

Projekat „dm inkubator” se realizuje sledećom dinamikom:
01.10.2018. godine – otvaranje konkursa;
01.10 – 30.11.2018.godine – prijava na konkurs;
01.10 – 31.10.2018. godine – promocija projekta putem mini tribina;
01.12 – 20.12.2018 .godine – prvi krug selekcije i odabir proizvoda koji ulaze u dm inkubator;
25.12.2018. godine – objavljivanje rezultata prvog kruga selekcije, proizvoda i proizvoda u razvoju, koji ulaze u dm inkubator;
01.02 – 31.03.2019. godine – početak rada dm inkubatora;
01.04 – 30.04.2019. godine – finalni izbor proizvoda i privrednih subjekata koji će se naći na policama dm;
01.05 – 31.12.2019. godine – sklapanje Ugovora o poslovnoj saradnji, pozicioniranje proizvoda i start prodaje.
Takođe, na promociji će biti predstavljen koncept, uslovi učešća na konkursu, kao i pružene sve dodatne informacije od strane predstavnika partnerskih organizacija.
Molimo Vas za potvrdu prisustva putem telefona 023 510 567 ili putem e-maila na office@rcrbanat.rs , najkasnije do petka, 19.10.2018. godine.

Više o programu preuzmite ovde:
Poziv – DM Promocija 22.10.2018. Zrenjanin
Agenda
Uslovi konkursa
Formular za prijavu
Obavestenje i pristanak za obradu licnih podataka
DM inkubator brosura
Saopstenje za medije

Podelite stranicu sa Vašim poznanicima

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

RAZVOJ PRIVREDE

Regionalni centar za društveno ekonomski razvoj – Banat pruža brojne usluge koje za cilj imaju unapređenje privrede u Banatu. Ove usluge se kreću od sprovođenja nacionalnih i pokrajinskih razvojnih programa do implementacije projekata koji su finansirani od stranih donatora, najčešće Evropske Unije. Centar u svom odeljenju za razvoj privrede istovremeno razvija i sprovodi i sopstvene usluge, u skladu sa svojom poslovnom politikom i identifikovanim tržišnim kretanjima. Usluge u ponudi Centra su fokusirane, ali ne i ograničene na sektor mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetništva.

Zahvaljujući rezultatima, specifičnoj ponudi usluga i ulozi u razvojnim programima, može se reći da Centar ima pozitivnu reputaciju među korisnicima, osnivačima i regionalnim partnerima i ključnim institucijama koje se bave razvojem AP Vojvodine i Republike Srbije.

Zahvaljujući saradnji sa evropskim programima i uspešnoj implementaciji projekata, Centru je odato i priznanje za dostignuće (eng.”Seal of Achievement”) od strane Evropske Agencije za Rekonstrukciju (EAR).

Centar je posvećen daljem unapređenju kvaliteta života u Banatu, i u toj svojoj misiji, ulaže veliki napor u korišćenju organizacione i finansijske podrške evropskih fondova.

RCR Banat ima za cilj promociju ekonomskih promena afirmišući ulogu sektora malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u regionalnom ekonomskom razvoju. Neke od aktivnosti kojima se želi dostići ovaj cilj su: