Poziv na promociju projekta „DM INKUBATOR“

Poštovani,
Ovim putem vas pozivamo da prisustvujete promociji projekta „dm inkubator” koja će se održati u ponedeljak 22.10.2018. godine sa početkom u 11 časova u Sali Gradske uprave Grada Zrenjanina, Trg slobode 10.
Projekat „dm inkubator” ima za cilj razvoj domaće proizvodnje i konkurentnosti domaćih proizvoda na tržištu Srbije. Kompanija dm drogerie markt doo pokrenula je projekat uz podršku Razvojne agencije Srbije (RAS), USAID Projekat za konkurentnu privredu i Nacionalnog udruženja za razvoj organske proizvodnje Serbia Organica.
Projekat će srpskim proizvođačima pružiti mogućnost da svoj proizvod razvijaju, a potom i plasiraju kroz lanac dm prodavnica. Mogućnost učešća u projektu imaju proizvođači iz segmenta hrane, dodatka prehrani ili kozmetike, odnosno proizvoda za negu i lepotu, čiji su proizvodi poreklom iz Srbije i koji do sada nisu uvršteni u ponudu niti jednog trgovinskog i HORECA objekta koji posluje u Srbiji. Izabrani proizvođači će svoje proizvode na najbolji način predstaviti na domaćem i evropskim tržištima.

Projekat „dm inkubator” se realizuje sledećom dinamikom:
01.10.2018. godine – otvaranje konkursa;
01.10 – 30.11.2018.godine – prijava na konkurs;
01.10 – 31.10.2018. godine – promocija projekta putem mini tribina;
01.12 – 20.12.2018 .godine – prvi krug selekcije i odabir proizvoda koji ulaze u dm inkubator;
25.12.2018. godine – objavljivanje rezultata prvog kruga selekcije, proizvoda i proizvoda u razvoju, koji ulaze u dm inkubator;
01.02 – 31.03.2019. godine – početak rada dm inkubatora;
01.04 – 30.04.2019. godine – finalni izbor proizvoda i privrednih subjekata koji će se naći na policama dm;
01.05 – 31.12.2019. godine – sklapanje Ugovora o poslovnoj saradnji, pozicioniranje proizvoda i start prodaje.
Takođe, na promociji će biti predstavljen koncept, uslovi učešća na konkursu, kao i pružene sve dodatne informacije od strane predstavnika partnerskih organizacija.
Molimo Vas za potvrdu prisustva putem telefona 023 510 567 ili putem e-maila na office@rcrbanat.rs , najkasnije do petka, 19.10.2018. godine.

Više o programu preuzmite ovde:
Poziv – DM Promocija 22.10.2018. Zrenjanin
Agenda
Uslovi konkursa
Formular za prijavu
Obavestenje i pristanak za obradu licnih podataka
DM inkubator brosura
Saopstenje za medije

Podelite stranicu sa Vašim poznanicima

RAZVOJ PRIVREDE

Regionalni centar za društveno ekonomski razvoj – Banat pruža brojne usluge koje za cilj imaju unapređenje privrede u Banatu. Ove usluge se kreću od sprovođenja nacionalnih i pokrajinskih razvojnih programa do implementacije projekata koji su finansirani od stranih donatora, najčešće Evropske Unije. Centar u svom odeljenju za razvoj privrede istovremeno razvija i sprovodi i sopstvene usluge, u skladu sa svojom poslovnom politikom i identifikovanim tržišnim kretanjima. Usluge u ponudi Centra su fokusirane, ali ne i ograničene na sektor mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetništva.

Zahvaljujući rezultatima, specifičnoj ponudi usluga i ulozi u razvojnim programima, može se reći da Centar ima pozitivnu reputaciju među korisnicima, osnivačima i regionalnim partnerima i ključnim institucijama koje se bave razvojem AP Vojvodine i Republike Srbije.

Zahvaljujući saradnji sa evropskim programima i uspešnoj implementaciji projekata, Centru je odato i priznanje za dostignuće (eng.”Seal of Achievement”) od strane Evropske Agencije za Rekonstrukciju (EAR).

Centar je posvećen daljem unapređenju kvaliteta života u Banatu, i u toj svojoj misiji, ulaže veliki napor u korišćenju organizacione i finansijske podrške evropskih fondova.

RCR Banat ima za cilj promociju ekonomskih promena afirmišući ulogu sektora malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u regionalnom ekonomskom razvoju. Neke od aktivnosti kojima se želi dostići ovaj cilj su: