Poziv za učešće na prezentaciji programa podrške direktnim investicijama Vlade Republike Srbije

U okviru ovogodišnjeg nastupa RCR Banata na sajamskoj manifestaciji ZRBIZNET biće organizovana promocijia Programa podrške direktnim investicijama Vlade Republike Srbije koji u partnerstvu sprovode Ministarstvo privrede i Razvojna agencija Srbije.

Program je namenjen privrednim društvima koja realizuju investicione projekte u proizvodnom sektoru i sektoru usluga međunarodne trgovine, koja imaju pozitivno poslovanje, izmirene obaveze po osnovu poreza i doprinosa, koja u poslednjih 12 meseci nisu smanjivala broj zaposlenih za više od 10% i do sada nisu koristili podsticajna sredstva za isti investicioni projekat.

Tim povodom i zvanično Vas pozivamo da prisustvujete promociji koja će se  održati u petak 21.09.2018.g. sa početkom u 12 časova u Maloj sali Kristalne dvorane, Karađorđev trg bb, Zrenjanin. Vaše prisustvo možete potvrditi na imejl adresu office@rcrbanat.rs

Preuzmi

  1. Više o Programu (http://ras.gov.rs/aktuelno/javni-poziv-za-dodelu-sredstava-podsticaja-za-privlacenje-direktnih-investicija )
  2. Vodič ( prilog – Podsticaji korak po korak)

Podelite stranicu sa Vašim poznanicima

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Close Menu

RAZVOJ PRIVREDE

Regionalni centar za društveno ekonomski razvoj – Banat pruža brojne usluge koje za cilj imaju unapređenje privrede u Banatu. Ove usluge se kreću od sprovođenja nacionalnih i pokrajinskih razvojnih programa do implementacije projekata koji su finansirani od stranih donatora, najčešće Evropske Unije. Centar u svom odeljenju za razvoj privrede istovremeno razvija i sprovodi i sopstvene usluge, u skladu sa svojom poslovnom politikom i identifikovanim tržišnim kretanjima. Usluge u ponudi Centra su fokusirane, ali ne i ograničene na sektor mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetništva.

Zahvaljujući rezultatima, specifičnoj ponudi usluga i ulozi u razvojnim programima, može se reći da Centar ima pozitivnu reputaciju među korisnicima, osnivačima i regionalnim partnerima i ključnim institucijama koje se bave razvojem AP Vojvodine i Republike Srbije.

Zahvaljujući saradnji sa evropskim programima i uspešnoj implementaciji projekata, Centru je odato i priznanje za dostignuće (eng.”Seal of Achievement”) od strane Evropske Agencije za Rekonstrukciju (EAR).

Centar je posvećen daljem unapređenju kvaliteta života u Banatu, i u toj svojoj misiji, ulaže veliki napor u korišćenju organizacione i finansijske podrške evropskih fondova.

RCR Banat ima za cilj promociju ekonomskih promena afirmišući ulogu sektora malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u regionalnom ekonomskom razvoju. Neke od aktivnosti kojima se želi dostići ovaj cilj su: